BURENDAG IN DE JAN VAN ELBURGSTRAAT


Op zaterdag 21 september hebben de bewoners van de Jan van Elburgstraat een geslaagde burendag gehad.
Een groot aantal bewoners (ca. 25) verzamelde zich ’s morgens tegen 10:00 uur bij de banken waar de koffie al klaar stond met koek en appeltaart. Na de koffie en een gezellig praatje moest er gewerkt worden: onkruid wieden, snoeien, blad vegen, straat vegen, klimplanten opbinden, plantenbakken opnieuw vullen, enz.. Maar met zoveel mensen was dat geen probleem. Om een uur of 12 was de klus geklaard en zag het er weer super verzorgd uit.
Daarna konden de harken, schoffels en groencontainers weer worden opgeruimd en was er een lunch die ter ere van de burendag georganiseerd werd. Alle bewoners van de straat waren hiervoor uitgenodigd. Er kwamen maar liefst 50 buren! Er was heerlijke soep, maar liefst 5 soorten, lekkere broodjes, druiven en bonbons! Na afloop zat iedereen nog gezellig na te praten.
De dag werd georganiseerd door een paar mensen van het zgn. groenteam. Het groenteam verzorgt sinds drie jaar met veel enthousiasme het onderhoud van de (openbare) groenvoorzieningen in deze straat.
We zien terug op een zeer geslaagde burendag en kijken uit naar de burendag van volgend jaar!


klik

Bewoners Jan van Elburgstraat.
 

boeke-loos oktober jaargang, nr.364