NIEUWS POPFEESTEN USSELO

 

Op 22, 23 en 24 juni a.s. vinden de Popfeesten Usselo weer plaats op het terrein bij Wissink’s Möl aan de Haaksbergerstraat.
Op het programma dit jaar o.a. seniorenmiddag, de (coverbands) Network en RaZz, vogelschieten, Kids Plaza, trekkertrek en Battle of the noabers (zeskamp).
Voor deze laatste twee activiteiten is de inschrijving gestart op www.popfeesten-usselo.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.
Op onze site vind je alle informatie over het programma. Volg ons ook op www.twitter.com/PopfeestUsselo en vind ons leuk op www.facebook.com/popfeestenusselo. Zo blijf je op de hoogte van het grootse en gezelligste school- en volksfeest in de buurt. Mis het niet!

 

VOORAANKONDIGING GEUZENPOP

Deze zomer wordt alweer de 8ste editie van het rockfestival Geuzenpop op recreatieterrein Het Rutbeek in Enschede georganiseerd. Dit jaar zal het festival, met verschillende podia, plaatsvinden op 3 & 4 augustus.

Geuzenpop is een meerdaags festival en heeft naast diverse podia een eigen festivalcamping, festivalmarkt en theater. Dit jaar een supergezellig campingcafé waar diverse bands zullen optreden. Kortom: Rock 'n Roll!

Voor kaarten of meer informatie: website Geuzenpop: http://www.geuzenpop.nl of de Facebook pagina: http://www.facebook.com/geuzenpop

boeke-loos mei 2012 34ejaargang, nr.349