EIEREN ZOEKEN

Op 2e paasdag hadden de Boekelose kinderen, ouders, opa’s en oma’s en de leden van de Muziekvereniging Unisson geluk met het weer.
Het was droog! Om kwart voor tien stond iedereen bij het schoolplein paraat om samen met de paashaas achter de muziek aan te wandelen naar het landgoed Willemsoord.

Foto: Martin Bel.

Op het signaal van de begeleiders, stormden de kinderen het afgezette stuk bos in om de eieren te zoeken. De (groot)ouders werden getrakteerd op een lekkere kop koffie. Ondertussen speelde de harmonie een gezellig stukje muziek. De paashaas liep en zocht mee met de kinderen.
Ook heeft de paashaas 3 prijswinnaars gevonden met een prachtig versierd mandje. Dit zijn: Frank Wes,   Marijn Kooman en   Hein Abbink.

Daarna ging het gehele gezelschap onder muzikale begeleiding weer terug naar het schoolplein. Muziekvereniging Unisson organiseert het eieren zoeken ieder jaar met veel plezier! Indien u zich op tijd aanmeldt, kunnen wij hiermee rekening houden in de voorbereiding en benodigdheden.

MV Unisson wil de familie Hissink bedanken voor het beschikbaar stellen van het stukje landgoed. Hierdoor kan de traditie voortbestaan.
Op de facebook fanpagina van MV Unisson zijn nog meer leuke foto’s te bekijken!

Namens het bestuur van muziekvereniging Unisson,
Femke Gerritsen

 

boeke-loos mei 2012 34ejaargang, nr.349