't Verborgen theater stapt over op E-ticketing


Met nog één voorstelling voor de boeg staat ’t Verborgen Theater in Boekelo alweer aan de vooravond van het vierde theaterseizoen.
Belangrijkste verandering in het komende theaterseizoen is dat de kaartverkoop is uitbesteed aan TrioTicket, waardoor het mogelijk is om thuis toegangskaarten uit te printen.

Gerold en Diane Beekman die zowel eetcafé De Buren als ’t Verborgen Theater beheren,
zijn enthousiast over het nieuwe verkoopsysteem.
Diane Beekman: "We hebben bij de laatste twee voorstellingen van dit theaterseizoen het systeem uitgeprobeerd en het werkt méér dan fantastisch. Binnen een minuut heeft iemand zijn of haar kaarten geprint en de servicekosten bedragen slechts €.2,50 per transactie.
Dus ongeacht het aantal kaarten dat iemand bestelt."


Gerold vult aan: "Het bespaart ons enorm veel administratieve handelingen en lopen ook niet langer het risico dat kaarten zoek raken. Tot nu toe zijn de reactie van bezoekers ook bijzonder positief."
De opzet van het knusse theatertje blijft grotendeels het zelfde, met dit verschil dat er één voorstelling minder zal worden geprogrammeerd: "De maand juni laten we volgend jaar vervallen, omdat de temperatuur vaak te hoog is in die periode."
Gerold en Diane willen alvast twee voorstellingen noemen die voor het aankomend seizoen gepland staan en wel die van Martijn Oosterhuis en Joop Visser: "Martijn zat een tijd lang bij de Lama’s en komt met een try-out van zijn programma "No Surrender", terwijl Joop Visser volgend jaar samen met Jessica van Noord hun beroemde liedjes komen zingen."

Voor de try-out van Thijs Kemperink op dinsdag 14 juni zijn nog enkele kaarten beschikbaar via www.trioticket.nl
 

boeke-loos juni 2011 33e jaargang, nr 339