E3 BSC UNISSON KAMPIOEN

Ze hadden zich flink in het zweet gewerkt tegen Sparta op zaterdag 14 mei op De Grobbe en dat loonde. In de pauze waren zowel het publiek als de spelers de tel al kwijt; was het nou 6 – 0 of 7 – 0, of toch nog maar 5 – 0? Het deerde niet, het kampioenschap was duidelijk in zicht, tastbaar zelfs.

In de tweede helft knalden ze net zo hard door en u moet misschien het clubblad er even op nalezen wat nou precies de eindscore is geweest, maar de overwinning was in ieder geval groot. Gelukkig voor Sparta scoorden zij nog een tegendoelpunt zodat ze niet helemaal met hangende hoofdjes naar huis hoefden.

Op het moment dat de scheidsrechter affloot barstte het feest los, al rennend over het veld werden, uitzinnig van vreugde, shirtjes uitgetrokken, polonaises gedanst en er werd zelfs hoog in de lucht gesprongen op de trampoline. Na de penalty’s die nog geschoten moesten worden en waarbij BSC Unisson de eer hoog hield, kon de huldiging beginnen.

In het clubhuis, waar heel toepasselijk We are the Champions van Queen uit de boxen schalde werden de lintjes omgehangen. Niet alleen de jongens, maar ook het zogenaamde technische team kreeg lintjes. Na dit eerbetoon vervolgde de spelers en de stoet toeschouwers hun weg naar buiten waar de grote wagen al klaar stond. Gewapend met muziek, spandoek, fluitjes en toeters installeerden de voetballers en het technische team zich op de wagen en begonnen zo hun feestelijke tocht door het dorp. Uitgelaten lieten de jongens hun overwinning aan heel Boekelo zien; WE ARE THE CHAMPIONS!!!

Meer foto’s zijn te bekijken op www.boekelo.info

Annejet Riedijk

boeke-loos juni 2011 33e jaargang, nr 339